Atšalus orams, mūsų virtuvėse ir vėl karaliauja patiekalai su bulvėmis. Kokios bulvės kokiems patiekalams tinka labiausiai: kada pasirinkti miltingas, o kada tokios netiks? Kaip jas valgyti, kad būtų kuo ne tik skanios, bet ir sveikos? Ko galime pasimokyti iš užsienio šalių virtuvių? Rubrikoje „Sezoninė virtuvė“ dalinsimės receptais su bulvėmis iš viso pasaulio.
Vėlus ruduo yra geriausias metas sodinti rožes. Studijoje svečiuojasi rožininkė Nijolė Karpavičienė, kuri pasakys, kodėl verta taip vėlai sodinti rožes. Ji išsamiai papasakos, kaip jas sodinti, o jeigu jūsų kieme rožės jau auga – kaip jas paruošti prieš žiemą.
Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.patreon.com/ziniuradijas
Komentarai
Bendravimo taisyklės