Paskutinės sodo gėrybės: šermukšniai, svarainiai, šaltalankiai, spanguolės. Kaip ir kokios geriausiai dera mūsų soduose? Kalbėsimės, kaip šias vitaminingas uogas išsaugoti žiemai. Renata Ničajienė pasidalins, kaip paruošti trintų spanguolių su imbierais, nekaitinto svarainių sirupo, šaltalankių tyrės.
Rubrikoje „Geltonas karutis“ kalbame apie ekologiją ir Vėlines. Kai kapinių teritorijos tampa tiksinčiomis ekologinėmis bombomis, kiekvienas iš mūsų galim padaryti mažą žingsnį, kad aplinka kapuose būtų švaresnė. Kalbamės su skintų gėlių ūkio augintoja Angelina Kurauskiene apie tai, kaip tvariai ir estetiškai galime puošti kapus artėjant Vėlinėms.
Komentarai
Bendravimo taisyklės