Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kodėl totoriai „atimtų“ iš lietuvių balandėlius, cepelinus ir skilandį?

2018-03-22, Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

Laidoje „Skonio iššūkis“ pristatome dar vieną Lietuvoje gyvenančios tautos kulinarinį paveldą – apie totorių virtuvę papasakos Galina Miškinienė, Vilniaus apskrities totorių bendruomenės pirmininkė, Vilniaus universiteto dėstytoja ir Lilė Blaževič, Nemėžio totorių bendruomenės narė, šimtalapių meistrė. 

Ko lietuviai išmoko gyvendami šalia totorių? Kodėl verkė šimtalapių meistrė, mokydamasi kepti šį saldėsį?

Istoriniai faktai ir asmeniniai atradimai laukia ketvirtadienį laidoje „Skonio iššūkis“

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai