Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kanapės virtuvėje: ramina ar svaigina?

12.01 Trečiadienis 16:05
Justina Gedgaudaitė

Kanapių arbata, kanapių sėklos, kanapių aliejus ir kiti šio augalo produktai vis labiau populiarėja. Su kanapių ūkio „Lynx Cannabis" bendraįkūrėju, Dominyku Noruišiu kalbame apie kanapių panaudojimą maiste, jų poveikį ir verslo galimybes bei augančią konkurenciją Lietuvoje.

Ar legalu kanapes auginti Lietuvoje? Kas yra pluoštinės kanapės, o kas – tiesiog kanapės? Ar kanapių produktai sena lietuvių tradicija ar naujosios virtuvės atradimas?

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.patreon.com/ziniuradijas

Komentarai


Naujausi epizodai