Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
Lenkijos virtuvė: nuo skrandukų sriubos iki lietuviškų koldūnų
2022-02-09, Trečiadienis
12:05
Justina Gedgaudaitė
Ką žinome apie Lenkijos virtuvę? Kokios lenkų stalo tradicijos? Koks patiekalas Lenkijoje yra vadinamas lietuvišku?
Mintimis dalinasi kulinarinio meno studentas, laidos apie lenkų-lietuvių virtuvę vedėjas, Lukaš Palkovski.
Prenumeruoti
Naujausi epizodai
Citata
Citata
Citata
Citata
Citata
Citata
Citata
Komentarai
Bendravimo taisyklės