Kas atsiras ant mūsų stalų 2021-aisiais? Ar toliau populiarės patiekalai su kopūstais, o gal vis dėlto populiariausius maisto tinklaraščius užburs sėklų įvairovė? Renata Ničajienė atliko tyrimą ir laidoje pristato, kokios sezoninių ingredientų tendencijos numatomos ateinančiais metais.
Rubrikoje „Geltonas karutis“ tęsiame tendencijų temą, tačiau išeiname į lauką. Lina Liubertaitė papasakos, kodėl dauguma prancūzų nori išsikraustyti, ir kaip tai susiję su kraštovaizdžio kūrimo tendencijomis Lietuvoje. Sužinokite, kodėl populiarėja lauko kambariai, kaip juos įrengti ir ką ten auginti. Nebūtina sekti madomis, tačiau labai smalsu sužinoti, kuria kryptimi juda lyderiaujantys dizaineriai.
Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.patreon.com/ziniuradijas
Komentarai
Bendravimo taisyklės