Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Tik pagalvokite: tinkamai organizuoti procesai virtuvėje gali sutaupyti iki 2 val. per dieną

2024-05-09, Ketvirtadienis 16:05
Olga Polevikova

Laidos „Gyvenu ir spėju" svečias – „Demo“ restorano virtuvės šefas Tadas Eidukevičius – dalinasi savo patirtimi ir patarimais apie tai, kaip gaminti namuose sveiką ir šviežią maistą, ir tuo pačiu nestovėti valandų valandas prie viryklės.

 

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai