Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
Ką galime sukurti pasinaudoję grybų supergaliomis?
2025-05-27, Antradienis
14:35
Rima Aukštuolytė
Startuolis „Biohifas" kuria alternatyvius baltymus ir naudoja grybienos fermentaciją tam, kad kokybiškais produktais paverstų maisto atliekas. Tai, ką sukuria grybai, gali tapti mėsos pakaitalu.
Laidoje kalbiname vieną iš startuolio bendraįkūrėjų Tomą Byčkovą, iš kurio išgirsime, kodėl pasaulis vis labiau atsisuka į grybus.
Laidą „O koks tavo CO2 pėdsakas?" remia pakuočių atliekų tvarkymo organizacija „Žaliasis taškas". Suteikite pakuočių atliekoms antrą šansą – rūšiuokite.
Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais lietuviškoje platformoje Contribee arba Patreon.
Naujausi epizodai
Citata
Citata
Citata
Citata
Citata
Citata
Citata
Komentarai
Bendravimo taisyklės