Paskambinkite į studiją

 
Grįžti 10 s atgal
00:00
00:00
00:00
Nustatymai
Išdidinti
Error loading media:
File could not be played
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Premium klasės aptarnavimas – tik išrinktiesiems, ar jis skirtas visiems?

2025-04-17, Ketvirtadienis 16:05
Nikodemas Kairys, Jonas Serafinas

Šioje „Talentai po priedanga" laidoje kalbamės su žmogumi, kuris tikrai žino, ką reiškia priimti svečius su aukščiausiu profesionalumu – Viliumi Vėberiu. Jau 13 metų jis gilinasi į premium klasės aptarnavimo subtilybes, o patirties sėmėsi tokiose vietose kaip „The Ritz" restoranas Londone – vienas garsiausių ir prabangiausių restoranų pasaulyje. Kalbamės apie tai, kas iš tiesų slypi už žodžio svetingumas: nuo etiketo – iki emocinio intelekto, nuo kruopščiai sustyguotų detalių – iki žmogiško ryšio. Kaip atrodo pasaulinio lygio standartai? Ką reiškia dirbti tarp žmonių, kurių lūkesčiai visada aukščiausi? Ir kaip visa tai pritaikyti čia, Lietuvoje?

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais lietuviškoje platformoje Contribee arba Patreon.

Naujausi epizodai