Paskambinkite į studiją

 
Grįžti 10 s atgal
00:00
00:00
00:00
Nustatymai
Išdidinti
Error loading media:
File could not be played
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Šokolado gamyba ir rūšys. Ar baltas šokoladas laikomas šokoladu? I dalis

2022-04-13, Trečiadienis 12:05
Justina Gedgaudaitė

Šįkart kalbėsime apie šokoladą: jo rūšis, gamybą ir apie lietuvišką šokolado manufakturą.

Laidos svečiai – šokolado manufaktūros Beaningful įkūrėjai  Ieva Pikžirnyte-Dignaitienė ir Justinas Duchovskis. Nuo šokolado pupelės iki plytelės: kaip vyksta šokolado gamybos procesas? Kiek skonio priklauso nuo šokolado rūšies, o kiek – nuo gamintojo indėlio? Ar baltas šokoladas yra laikomas šokoladu? 

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais lietuviškoje platformoje Contribee arba Patreon.

Naujausi epizodai