Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
Šokolado gamyba ir rūšys. Ar baltas šokoladas laikomas šokoladu? I dalis
2022-04-13, Trečiadienis
12:05
Justina Gedgaudaitė
Šįkart kalbėsime apie šokoladą: jo rūšis, gamybą ir apie lietuvišką šokolado manufakturą.
Laidos svečiai – šokolado manufaktūros „Beaningful“ įkūrėjai – Ieva Pikžirnyte-Dignaitienė ir Justinas Duchovskis. Nuo šokolado pupelės iki plytelės: kaip vyksta šokolado gamybos procesas? Kiek skonio priklauso nuo šokolado rūšies, o kiek – nuo gamintojo indėlio? Ar baltas šokoladas yra laikomas šokoladu?
Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais lietuviškoje platformoje Contribee arba Patreon.
Naujausi epizodai
Citata
Citata
Citata
Citata
Komentarai
Bendravimo taisyklės